За Контакти

София, ул. “Георги Бенковски” 14, ет.3

Phone : +02 477 81 64
Email : office@smartbalance.eu

За Смарт Баланс

Създадохме Смарт Баланс през 2007 година с визията да въведем нов стандарт в счетоводното обслужване. 13 години по-късно ние се гордеем с над 300 компании, които ни се довериха за тяхното ежемесечно счетоводно обслужване и прекрасен екип от 20 служители.

Смарт Баланс е бутикова счетоводна къща. Една специална компания за специални клиенти. Старанието ни да подбираме кадри за нашата компания може да се сравни със старанието, което влагаме в намирането и избора на клиентите си.

 

Предлагаме комплексно счетоводно обслужване. Професионализъм, коректност, лоялност и отдаденост. Това даваме на нашите клиенти. Защото знаем, че ние ще растем само и единствено заедно с тях.

Нашата Визия

Всяка крачка, която сме правили е била с идеята за по-качествено, комплексно и модерно обслужване на нашите клиенти. Инвестирали сме много в кадрова обезпеченост, информационна сигурност, обслужване на клиента. И ще продължаваме да го правим. Вярваме в тези принципи и ги приемаме и оценяваме като неразделна част от нашето развитие.

Никога не сме делили клиентите си на големи и малки. На важни и по-малко важни. Те са наши клиенти. Това е достатъчно.

 

Затова казваме, че ние наистина ценим нашите клиенти. Всеки един от тях.

Развитие

През този многогодишен процес ние правим и ще правим всичко възможно да продължаваме да се развиваме. Като компания. Като инфраструктура. Като екип.

 

Защото вярваме, че само когато приемаме и внедряваме всяка новост, ние може да се задържим на нивото, което нашите клиенти очакват от нас. И на нивото, което ние очакваме от себе си.