За Контакти

София, ул. “Георги Бенковски” 14, ет.3

Телефон : +02 477 81 64
Email : office@smartbalance.eu
Вече 12 години сме се отдали на комплексното счетоводно обслужване на малки, средни и големи предприятия. Обслужваме ежемесечно над 300 компании. Нашите клиенти са разнородни. От малки компании с до 5 служители, до фабрики с над 300 души персонал и международни компании с големи проекти в енергетиката.

Един от стълбовете на които се гради Смарт Баланс е прекрасния екип. В момента за Смарт Баланс работят 18 човека, специалисти в различните сфери на нашата дейност. Изключително сме внимателни при подбора на кадрите, които каним да се присъединят към екипа ни. Професионалните качества са важни, но не и единствените, които сме намерили в хората работещи в Смарт Баланс.

Ние никога не сме използвали ниски цени, за да привличаме клиенти. Никога и няма да го направим. Прекалено много уважаваме клиентите си, екипа си и нашия труд. Не предлагаме промоции и оферти, които са прекалено добри, за да са истина. Предлагаме професионални услуги и отношение. Приемаме възнаграждение за труда си, което е адекватно и разумно. За повече информация и конкретна оферта, свържете се с нас.

Професионализъм без компромиси. Качествени счетоводни услуги. Комплексно финансово обслужване. Коректност и Лоялност. Нашата пълна отдаденост на Вашия бизнес и успех. Защото така растем ние.